Sharon Plet

GezinVoorop is opgericht door Sharon Plet, Ouderschapscoach, trainer en auteur. Met ruim 17 jaar ondernemerschap, werkervaring, training en opleiding binnen de kinderopvangbranche en Jeugdzorg, is zij zich gaan specialiseren in Ouderschap, Autisme, Trauma en gezinsdynamieken. Haar passie ligt in het versterken van ouders die te maken hebben met complexe gezinsproblematiek. 

Moeder van 4 kids

Daarnaast is Sharon getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen in de leeftijd van 18 tot 7 jaar. Als geen ander weet zij welke ballen er hoog gehouden moeten worden en hoe ze de basisrust in huis creëert zodat zij ook haar business kan runnen. Ze inspireert en motiveert andere vrouwen om meer vanuit hun Purpose en kracht te leven.

Sharon is daarnaast aangesloten bij de Extern Raad van Advies van Elle. Waar zij samen met een team vrouwelijke ondernemers, onder leiding van Lucinda Douglas, advies geeft aan nationaal als internationale gevestigde bedrijven. Onlangs schreef zij mee aan het boek LEFWIJF, waar zij over haar persoonlijke ondernemersjourney verteld en haar geloof.

Vanuit verbinding en autonomie regisseert zij de veranderprocessen in het gezin vanuit ouderperspectief. Hierin is het haar missie als Oudercoach naast de ouder te blijven staan als mens en professional. “It starts together with Parents” is haar motto! Ze is daar heilig van overtuigd. Want de juiste zorg voor ouders beïnvloed altijd direct de opvoedomgeving in positieve zin.

Sharon: “Ouders gaan vaak twijfelen aan zichzelf door de opvoedsituaties of een omgeving die hen het gevoel geeft te falen. Hierdoor ontstaat er een verkeerd zelfbeeld en dreigen ouders zichzelf kwijt te raken.

"Ik vind het dé ultieme uitdaging om ouders positief te coachen naar sterk ouderschap, zodat er daadwerkelijk een verandering plaatsvindt in het hele gezin”

 


GezinVoorop werkt systemisch, oplossingsgericht vanuit IPT en positieve psychologie. Ook worden er handvatten vanuit de IAG methode ingezet en zijn we gecertificeerd voor Video Home Training.


ALGMENE VOORWAARDEN 2019
PDF – 122.3 KB 377 downloads
Beroepscode-jeugd-en-gezinsprofessionals
PDF – 182.2 KB 422 downloads