GezinVoorop is opgericht door Sharon Plet, Coach en SKJ geregistreerd gezinsprofessional. Na ruim 15 jaar ondernemerschap, werkervaring, training en opleiding binnen de kinderopvangbranche en Jeugdzorg, is zij zich gaan specialiseren in ouderschap, autisme en gezinsdynamieken. Haar passie ligt in het versterken van gezinnen die te maken hebben met complexe problematiek. Meestal zijn dit gezinnen die lang in de jeugdzorg zitten en het vertrouwen in 'de maatschappij’ dreigen te verliezen. Vanuit verbinding en autonomie regisseert zij de veranderprocessen in het gezin vanuit ouderperspectief. Hierin is het haar missie naast de ouder te blijven staan als mens en professional. “It starts together with Parents” is haar motto! Ze is daarvan heilig overtuigd. Want de juiste zorg voor ouders beïnvloed altijd direct de opvoedomgeving in positieve zin.

Sharon: “Ouders gaan vaak zo twijfelen aan zichzelf door de situaties waarin ze zitten met hun kind of een omgeving die zegt dat ze het ‘niet goed’ doen. Hierdoor ontstaat er een verkeerd zelfbeeld en dreigen ouders de regie kwijt te raken. It’s time to change the game.....Ik vind het dé ultieme uitdaging om ouders positief te coachen naar sterk ouderschap, zodat er daadwerkelijk een verandering plaatsvindt in het hele gezin”.

GezinVoorop werkt systemisch, oplossingsgericht vanuit IPT en positieve psychologie. Ook worden er handvatten vanuit de IAG methode ingezet en zijn we gecertificeerd voor Video Home Training.

ALGMENE VOORWAARDEN 2019
PDF – 122.3 KB 203 downloads
Beroepscode-jeugd-en-gezinsprofessionals
PDF – 182.2 KB 267 downloads