Training tot Ouderschapscoach

Je bent goed in je vak als coach of professional en komt in contact met ouders of begeleidt ouders. Maar hoe doe je dat op zo'n manier dat ouders ook echt iets leren en met jou aan de slag willen.

Je kent misschien de volgende struikelblokken:

  • Je kennis is te algemeen voor het werken met ouders
  • (Samen) werken met moeilijke ouders vindt je lastig
  • De ouder is moeilijk te bewegen
  • Je werkt met een ouder die niet open staat voor je input
  • Je voelt je onzeker in het werken met ‘overbelaste’ ouders
  • Je gaat vaak over je eigen grenzen om een ouder te helpen
  • Je trekt situaties van ouders naar je toe

 

In de specialistische training tot Oudercoach leer je hoe je effectief een ouder coacht en begeleidt naar zijn/haar gewenste gedragsverandering en de ouder direct resultaat ervaart op de verschillende levensgebieden. Na afloop van de training heb je veel meer kennis en vertrouwen in het werken met ouders en kan je ouders ook actief laten meebewegen in de eigen processen die stagnerend zijn en doorbroken moeten worden.

Voor wie?

Voor coaches en professionals die zich willen specialiseren tot Oudercoach

De specialistische training is bedoeld voor coaches en professionals die zich inhoudelijk willen specialiseren. Je bent bijvoorbeeld een gezinscoach en begeleidt ouders. Of je bent een verpleegkundige die veel met ouders te maken heeft. Of je bent een coach en hebt ouders als cliënt of bijvoorbeeld een IB’er in het onderwijs.


Unieke methodiek en visie op Ouderschap

Mijn visie op Oudercoaching heb ik vertaald  in een methodiek die werkelijk de invloed van ouders op het  gezinssysteem positief verbeterd waardoor er herstel in gezinnen kan plaatsvinden die veel duurzamer is.

Mijn  passie en drive is dat we meer professionals en coaches opleiden  in de specialisatie Ouderschap, zodat er een verbeterde manier van werken en samenwerken met ouders ontstaat in het hulpverleningsproces van het kind.  

 

1 april lanceren we de Ouderschapsacadamy live!

Leer ouders op een krachtige manier te coachen!

Kennis over Ouderschap, trauma in de opvoeding en complexe ouderproblematiek is wat je gaat leren in deze training tot Oudercoach. Specialiseer je nu en versterk ouders in hun persoonlijke ontwikkeling, authenticiteit en purpose.

*Betalen in termijn is mogelijk

Wil je extra informatie, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag. Alvast bedankt!

Algemene Voorwaarden Expert In Ouderschap
PDF – 185.4 KB 34 downloads
Privacy Reglement Expert In Ouderschap
PDF – 105.4 KB 32 downloads