Training tot Oudercoach

Je bent goed in je vak als coach of professional en komt in contact met ouders of begeleidt ouders. Maar hoe doe je dat op zo'n manier dat ouders ook echt iets leren en met jou aan de slag willen.

Je kent misschien de volgende struikelblokken:

  • Je kennis is te algemeen voor het werken met ouders
  • (Samen) werken met moeilijke ouders vindt je lastig
  • De ouder is moeilijk te bewegen
  • Je werkt met een ouder die niet open staat voor je input
  • Je voelt je onzeker in het werken met ‘overbelaste’ ouders
  • Je gaat vaak over je eigen grenzen om een ouder te helpen
  • Je trekt situaties van ouders naar je toe

 

In de specialistische training tot Oudercoach leer je hoe je effectief een ouder coacht en begeleidt naar zijn/haar gewenste gedragsverandering en de ouder direct resultaat ervaart op de verschillende levensgebieden. Na afloop van de training heb je veel meer kennis en vertrouwen in het werken met ouders en kan je ouders ook actief laten meebewegen in de eigen processen die stagnerend zijn en doorbroken moeten worden.

Voor wie?

Voor coaches en professionals die zich willen specialiseren tot Oudercoach

De specialistische training is bedoeld voor coaches en professionals die zich inhoudelijk willen specialiseren. Je bent bijvoorbeeld een gezinscoach en begeleidt ouders. Of je bent een verpleegkundige die veel met ouders te maken heeft. Of je bent een coach en hebt ouders als cliënt of bijvoorbeeld een IB’er in het onderwijs.


Mijn methodiek op Ouderschap

Mijn visie op Oudercoaching heb ik vertaald  in mijn methodiek, de specialistische training tot Oudercoach voor coaches en professionals en (online) Masterclasses en coaching trajecten voor ouders.

Daarnaast biedt ik coachingstrajecten in Company, waarbij een Oudercoach naar het bedrijf toe gaat en werknemers of jet management coach op ouderschapskwesties die direct invloed hebben op de werkvloer of hun business.

Training tot Oudercoach

€ 2.445,00

Training tot Oudercoach

€ 2.445,00

Leer ouders op een krachtige manietr te coachen!

Kennis over Ouderschap, trauma in de opvoeding en complexe ouderproblematiek is wat je gaat leren in deze training tot Oudercoach. Specialiseer je nu en versterk ouders in hun persoonlijke ontwikkeling, authenticiteit en purpose.

*Betalen in termijn is mogelijk

Wil je extra informatie, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag. Alvast bedankt!

Algemene Voorwaarden Expert In Ouderschap
PDF – 185.4 KB 14 downloads
Privacy Reglement Expert In Ouderschap
PDF – 105.4 KB 13 downloads