Thema avond MoederInzicht

Gepubliceerd op 11 september 2018 om 20:51

Eindelijk is het zover.....

Ik heb de balans redelijk goed gevonden tussen werk en privé! Dit betekent tijd en ruimte voor de dingen die ik het leukst vindt om te doen naast mijn moederschap....en dat is het coachen van mensen die in een kwetsbare positie verkeren. Specifiek praat ik over ouders van kinderen met autisme, ADHD of een andere ontwikkeling dat problemen in het gedrag met zich mee brengt, waardoor het menigmaal escaleert in het gezin. Ik bedoel die onzichtbare kant van de maatschappij, achter de voordeur, waar meestal veel schaamte, eenzaamheid, pijn, verdriet, frustratie en onmacht heerst. Die kant waarvan men vaak genoeg denkt "ik zie het niet, dus het is er niet". Ik vind het de uitdaging om samen met die ouders naar hun gezinssituatie te kijken en te onderzoeken wat er nodig en mogelijk is, wat er gebeurt in de onderlinge dynamiek, waar de frustratie en de pijn ligt en hoe ouders in het hier en nu daar mee om kunnen gaan zonder zichzelf te verliezen.

Mijn werk is soms echt intensief, maar het geeft mij zoveel! Ik groei als ik ouders zie groeien, ik groei als ik zie dat er ruimte ontstaat voor verandering en beweging, ik groei als het welzijn van het gezin verbeterd, ik groei als andere hulpverleners gaan samenwerken en we 'het' snappen met elkaar. Want daar ligt ook een grote passie van mij. Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden of nieuwe concepten te ontwikkelen, organiseren, regisseren van mogelijkheden en kansen. Kortom...Ondernemen! Gezinsbreed en organisatiebreed. Dat geeft mij zoveel energie. En dat doe ik nu...(dansje)...

 

Maaaar...ik heb ook geleerd om niet over mijn grenzen te gaan. Mijn kinderen gaan voluit naar school van basisonderwijs tot de middelbare. Dus ik deel mijn tijd goed in, althans, dat probeer ik. Daarbij wil ik ook een lieve partner voor mijn man blijven, dus begrenzen is heel belangrijk. Om de balans erin te houden wissel ik naast mijn werk als ambulant ouderbegeleider grotere en kleinere projecten met elkaar af. Nu gaan we bijvoorbeeld eind van de maand van start met thema avonden. En we starten met "MoederInzicht" !

“Inzicht als moeder en zichtbaar als vrouw”

 

Ik wil moeders empoweren. Vrouwen zijn zo krachtig en het is echt zonde als je je eigen waarde onderschat. Ik hoop jullie op deze avond dan ook persoonlijk te ontmoeten! Aanmelden kan via het contactformulier of info@gezinvoorop.nl.

Zie onderstaande agenda button voor meer info!

 

Much love...

Sharon Plet

Oprichter GezinVoorop


Reactie plaatsen

Reacties

Ard van der Lugt
3 maanden geleden

Mooie website. En een super filosofie. Gods zegen!